אוכל  מדורים  חדשות האוכל
הכרובית של אייל שני זכתה להכרה בינלאומית
שי שגב
פורסם: 20.08.18, 15:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 245 תגובות ב-163 דיונים
31. המלך הוא עירום..מחירים בשמים עבור שם פוזה ודיבורים
שי.ע   (20.08.18)
32. אני ראיתי בתמונה כרובית שרופה, מה מיוחד לא יודע
שרון   (20.08.18)
33. שמתי לב לתופעה.
רענן   (20.08.18)
כאשר אנחנו מקבלים מחמאה מחוץ לארץ אז מצטטים אותם, מתגאים ונותנים כבוד למה שהם אומרים. כשמישהו אומר דבר לא חיובי אז התגובות נעות בין אנטישמי, אין לו מושג, למה בכלל צריך להקשיב לאידיוט הזה והוא לא חי פה אז הוא לא יודע.
34. אני רק
עמר   (20.08.18)
שומע את השם שלו אני פותח חלון
35. כל הכבוד!!!
אוכל מצויין   (20.08.18)
36. 15,000 כרוביות בחודש??? מדהים!!
(20.08.18)
37. להתראות קורפוס, שלום לנוירוני מראה
(20.08.18)
38. בושה לקולינריה
אלון   (20.08.18)
אם זאת המנה הטובה ביותר בטוח שהשפים בעולם מתהפכים ברגע זה
39. תקשיב למה שיש לשף לומר ותבין הכל...
אלכס ,   עמק רפאים   (20.08.18)
הוא בעצמו מהלל את הפרמיטיביות הזו של לקרב את האוכל לפנים ("כמו חיות" כפי שהוא עצמו אומר). הוא מדבר על אוכל רחוב ואיך שזה צריך להיות קשור לרחוב (על כל המשתמע מכך). סביר ביותר שזו ההנחייה עבורם, לגעת עם הידיים ישירות באוכל... זה פשוט חלק מהווית המקום. לטוב ולרע (בעיקר לרע).
נכנסתי לפני כשבועיים לסניף של שופרסל, ביקשתי מהעובד במעדנייה גבינה מסויימת - הוא שלף כפפות, התחיל לשחק איתן (נגע בהן בצד החיצון בהגזמה) ולאחר ששם אותן על ידיו גירד בראשו (יחד עם הכפפות)... מיהרתי לשאול אותו אם יש להם גבינה שוויצרית מסויימת (שידעתי שאין להם) - הוא אמר שאין (כצפוי), ומיהרתי ללכת. אני לא אוהב את הבולשיט רחוב הזה. אם תשאל אותי למוצא האתני-תרבותי של אותו עובד מעדנייה - אשתוק - אבל כולנו יודעים מהיכן התרבות הזו מגיעה. רמז: לא מרוסיה.
40. אני מפליץ רק מלראות כרובית
אני   (20.08.18)
41. the dog is like mine
nili ,   new-york   (21.08.18)
the dog is nicer then the food!!!!~
42. מלכודת לתייר
גיל ,   תל אביב   (20.08.18)
ממש לא טעים ולא בריא שופכים קילו שמן על הכרוב גם לאחר שיצא מהתנור ,ורעש נוראי בתאבון
43. אוי למדינה שכרובית היא החדשות הראשיות שלה !!
כרובי   (20.08.18)
כבוד ?!!! מה יהיה אתכם וויי חטא?
44. אוי לאומה שכרובית היא הכותרת בחדשות. שלה !!!
דני דין   (21.08.18)
כרובית!!! כרובית !!!!
45. מזל שעורכי מגזין האוכל הזה לא יודעים עברית
אני   (21.08.18)
אחרת הם היו מגלים את הבלוף של אייל שני. המתכון הזה בכלל לא שלו. ושנית יש לו כבר 14 סניפים בעולם הוא החזיר את החובות שלו לנושים שלו כבר? אני מתה על בלונים בעיקר כשהם מתפוצצים. הרעש שהם עושים הזמן ההתפוצצות מחריש אוזניים אבל אחר כך יש,שקט לתמיד...
46. מה זאת אומרת "מסוחרר"?
שירי   (21.08.18)
47. הכרובית בכתה משמחה..
הגיגים אחרונים   (20.08.18)
מי ידע נשמתה של כרובית ערופה! שרויה במצולות בעבועי סיר מרקד עלי פתיליה חשמלו-מוליקולרית, מלאה בהגיגי פרידה אחרונים, מרוחה בחמאה וצלויה כדבעי. מי ידע נפשך כרובית אובדנית
48. יש פתגם שאומר
מרק ,   נתניה   (21.08.18)
עם הצלחה לא מתווכחים. אייל עלה על הגל. מסעדות פלצניות ויקרות בערים עם הרבה כסף שראו כבר הכול. אבל מה לעשות , בהרבה מסעדות פועלים אכלתי כרובית מטוגנת טובה משלו. ולפעמים אפילו חינם כאשר היא מוגשת כמזטים.
49. איך מגזין אוכל מאמריקה יכול להיות ״נחשב״ למען השם.
משה זוכמיר ,   קיבוץ בית-השחי   (20.08.18)
האומה הזו היא מופת של חוסר-טעם משווע. תוכניות האוכל שם מביאות בעיקר בחילה, והדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה גודש. עוד ועוד ועוד ועוד, בואו נעמיס עוד שומן, ועוד סוכר, עוד צבע ועוד צבע, ועוד טעם גס ועז, ועוד תבלין, ועוד משהו ועוד משהו.

מה שנחשב בארה״ב ל״גורמה״ היה מושלך בשאט נפש לפח האשפה ברוב הארצות בהן יש מסורת אוכל מפותחת (סין, הודו, יפן, צרפת, איטליה, תאילנד, ספרד, סוריה, מרוקו, וכו׳)

ארה״ב הוקמה בידי שילוב מזעזע של אנגלו-סקסים, הולנדים, גרמנים, ואירים... האומות עם המטבחים העלובים והנמוכים והגסים ביותר שיש למין האנושי.

את מי מעניין מה שיש להם להגיד על אוכל?
50. מסכן שני, איזה עולב לעגבניה שלו
גדש   (21.08.18)
51. או שבעיתון לא מבינים באוכל. או שקבלו שוחד.
האמת   (20.08.18)
52. הוכחה שטימטום זה דבר בין לאומי
ברווז   (20.08.18)
53. דיס איז אנבליוובל
(20.08.18)

54. מעניין מה הכרובית אומרת על זה
(20.08.18)
55. המנה של שחר סגל
לא של אייל שני   (21.08.18)
אמא של שחר היתה מכינה את הכרובית ככה. עם שמן ומלח. שום דבר לא השתנה או התפתח במנה. זה רק הקרדיט שעבר לאייל.
56. והוא שילם למלצרים את החובות שהיו לו?
יצחק   (20.08.18)
57. אמריקאים מטומטמים
יוני   (20.08.18)
58. כרובית זה הפלאפל של הפולניות.........
צביקה   (21.08.18)
59. כל הכבוד לטייל, בהצלחה.
אא   (21.08.18)
רק חבל שהאוכל לא כשר, כך שלא אני ולא משפחתי יכולים לאכול.
60. מה כרובית ככה ללא חבר או חברה אולי עגבניה מנומרת מים המלח
סמי   (20.08.18)
כל הכבוד לו עוד מעט ימכור להם כרוביות בחנקן למאדים
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה