אוכל  מדורים  חדשות האוכל
דיפלומטיה ישראלית בצלחת: סיפורי אוכל ומתכונים של שגרירי ישראל בעולם
רינה זיסמנוביץ
פורסם: 09.09.18, 16:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-8 דיונים
1. שמחתי לגלות שבורקס וגבינה בולגרית נחשבים למאכלים ישראליים
(10.09.18)
2. הבולגרים גירשו 12,000 איש למחנות השמדה
Ilan.s   (10.09.18)
והעסיקו בכפיה 9000
3. מה מטרת הכתבה? תעשית הגבינה שוב נכנסת?
אזרח מודאג ,   אזרח מודאג   (10.09.18)
4. כבוד השגרירה,
ישראפני   (10.09.18)
להתפס בביקורת גבולות עם קוטג׳ יהיה גרוע יותר מלהגיש מנה אחרונה בנעל.
מלבד זה אנא המשיכי בעשייה המבורכת
5. כתבה מעניינת מאוד.
כן יירבו   (10.09.18)
6. כמה אפשר ל״חפור״ על אוכל
טלי   (10.09.18)
7. אין על צ׳פסקה סלט, אכלתי יום יום בביקורי בארץהנהדרת רק שקשה
אבי   (10.09.18)
בארץ הנהדרת, רק קשה להשיג גבינת כבשים של פעם
8. הדיפלומטים רוצים להיות שפים אז שישלחו אם כבר את אהרוני וחיים
אין להם עבודה   (10.09.18)
בושה לנו שבמקום לעשות דיפלומטיה זה מה שנישאר לדיפלומטים לעשות ועוד יספרו שגם כך אפשר לעשות למען ישראל חחחחח לכל דבר יש להם תירוץ
חזרה לכתבה