אוכל  אנה וגנר/ אהבה ואוכל
סדר מרוקני
אנה וגנר
פורסם: 14.03.02, 11:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 46 תגובות ב-46 דיונים
31. הגדה של פסח במרוקאית
דן ,   באר-שבע   (04.04.03)
חבר שלי תרגם ערך ומפיץ לראשונה בישראל הגדה של פסח מתורגמת למרוקאית. אני אנני מרוקאי אך ההגדה מהממת ערוכה נפלא ויש בה כיתוב מלא בעברית ובמרוקאית והיא כתובה באותיות עבריות. לדעתי חובה בכל בית שעורך סדר מרוקאי כהלכתו וזו גם יכולה להיות מתנה נפלאה לכל בית מרוקאי שהינכם מכירים. אני אישית קניתי כבר שלוש הגדות לכל המעונינים צרו קשר ואני אפנה אתכם דן
32. עשית כבוד גדול למרוקאים. השכנה שלי תסתובב עם האף יותר למעלה
זאב ברקוביץ ,   מרכז   (04.04.03)
מאשר עד היום, היא גם תצבע את השיער לבלונד ותקלל אותנו קצת יותר. עשית להם את היום.
33. מסכן הטלה
דפנה   (05.04.03)
אפשר היה לא להרוג אותו... באמת... אצלנו בבית יש סדר צמחוני כל שנה, ותאמינו לי שאף אחד לא סובל. הלאה טלאים! הלאה גפילטע פיש!
34. 32זאב חייב לטרוף כבשים
יוסףףףףףףףף   (05.04.03)
ואתה הגזען המטומטם לא יכול בלי ההערות המפגרות שלך,ודוחף את הגיזעניות שלך לכל מקום שבו מאפשרים לך לכתוב. ואתה לא מבין שאתה בושה למה שאתה מייצג בעיני עצמך???
35. דרישת שלום
רותי   (05.04.03)
אם גב' אנקונינה היא אמה של ארבעה גברים בוגרים מיסרי לה דרישת שלום חמה מרותי. את לומדת מאישה מקסימה ומנוסה מאד בבישול. חג שמח.
36. -31 דן דחוף
אבגי רפי ,   חולון   (05.04.03)
שבוע טוב דן אודה לך מאוד באם תכוון אותי איך אני משיג את ההגדה שפרסמת רצוי לפני פסח הבתודה רפי
37. לנעמי
אבגי ,   חולון   (05.04.03)
שלום נעמי אשמח מאוד לקבל את המתכון שלך לפי שם משפחתי אני מרוקאי טהור חג שמח ותודה
38. לזאב ברקוביץ
אבגי ,   חולון   (05.04.03)
אל תזלזל במרוקאים אין דומה להם בבישולים ואתה יכול ללמוד הרבה כל השכנים שלי אשכנזים וכל יום שישי אשתי משגעת אותם עם ריחות הבישולים עוד מילה רובם אכלו אצלי והם מכירים את הטעמים דרך אגב אני חולה על גפילטיפיש אשכנזי חג שמח וגם לשכנה שלך שתרים את האף זה לא צריך להפריע לך
39. ל-34
אבגי   (05.04.03)
כל הכבוד לך על תגובתך גם בערב חג יש לאנשים מה להעיר נו מה לעשות העיקר שיהיה לנו ולכל בית ישראל חג פסח כשר ושמח אמן
40. לחנה רצבי
(06.04.03)
מה עם הרוטב של הפיטריות
41. מתכון לפלודה לאבנר
הילה ,   חולון   (15.04.03)
קוני מקלונוני אורז יבשים בכל סופר יש את זה מבשלים אותם במיים רותחים עד ריכוךמסננים טוב טוב ושוטפים להוריד את העמילן . שומרים בכלי סגור עם טיפה של מים בתחתית. מרתיחים מים 3 כוסות + 2 כוסות סוכר + 2 - 3כפות מיץ לימון עד להמסה של הסוכר.מקפיאים את הנוזל. לפחות יום שלם מסננים את המקלוני האורז עושים מין ברד מה סירוף הקפוא מופים טיפה של מיצ לימון ו בטעבון זה לא כשר לפסח.
42. XXX
הילה   (15.04.03)
פלודה רגיל לא פלודה סיב
43. שושיקית
הילה   (15.04.03)
זה ניקרה תוחם שרבתי יש ברח' לבינסקי
44. לזאב הבוזבוז
טל   (16.04.03)
אתה לא מתבייש? בור ועם הארץ שאין לא מושג בתפארת ההישגים של בני העדה המרוקנית
45. ארטישוק ממולא
אורלי   (21.04.05)
איפה מוצאים מתכון לארטישוק ממולא?
46. עוגיות מרוקאיות ופשטידת מחמר
סיס ,   ים   (10.04.06)
לאיזה עוגיות מרוקאיות בדיוק אתה מתכוון יש הרבה מתקונים לגבי הפשטידה בהחלט ניתן לבשל על אש נמוכה וזה לאחר שחיממת בסיר מעט שמם (שיכסה את תחתית הסיר) מעל לשפוך את התערובת ולהמשיך את הבישול על אש נמוכה.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה