שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כיכר קממבר אפויה עם אגוזים ושקדים

מתכון של נילי קרן


חומרים
1 כיכר גבינת קממבר
2 כפיות שמן זית
2 כפיות חומץ בלסמי
שקדים קלופים
אגוזי פקאן קלויים וחתוכים גס
1 אגס פרוס דק
1 כפית דבש
אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
  2. משמנים תבנית קטנה חסינת חום, משתדלים לבחור בתבנית קטנה ביותר או בצלחת חסינת חום עם שוליים מוגבהים, אשר גודלה כגודל כיכר הגבינה.
  3. מטפטפים על התבנית כפית חומץ בלסמי, כפית שמן זית וכפית דבש. מסדרים בתבנית את האגס הפרוס ומעליו מניחים את הגבינה, מפזרים מעט אגוזים ושקדים מעל. מטפטפים כפית שמן זית וכפית חומץ בלסמי על הגבינה
  4. אופים כעשרים דקות או עד שמזהיב. מגישים מיד, עם לחם, קרקרים ופירות.

 

חזרה