שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גוואקמולה / גיא רובננקו


חומרים
4 אבוקדו בשלים
2 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים דק
1 בצל סגול, קצוץ דק
מלח ופלפל שחור
חופן עלי כוסברה קצוצים דק
2 עגבניות, ללא הגרעינים, קצוצות דק
מיץ מ-1 לימון גדול
אופן ההכנה

  1. מועכים את האבוקדו עד שמתקבלת משחה. מייד מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב כד לעצור את ההשחרה. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומתקנים תיבול.
  2. מוסיפים את עגבניות רק לפני ההגשה, כדי שלא ידללו את המטבל.

חזרה