|
|
|
|
בצק פריך מתוק
|
חומרים
|
200 גרם קמח לבן |
100 גרם חמאה קרה |
2 כפות אבקת סוכר |
2-3 כפות מים קרים מאוד |
אופן ההכנה |
- חותכים את החמאה לקוביות. מנפים את הקמח ואת אבקת הסוכר לקערת מערבל או מעבד מזון.
- מוסיפים את החמאה ומעבדים רק עד שמתקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים את המים ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבל כדור בצק. נזהרים מאוד לא לעבד עיבוד יתר.
- מוציאים את כדור הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך שעה לפחות לפני הרידוד.
| חזרה | | |