שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בצק פריך מתוק


חומרים
200 גרם קמח לבן
100 גרם חמאה קרה
2 כפות אבקת סוכר
2-3 כפות מים קרים מאוד
אופן ההכנה
  1. חותכים את החמאה לקוביות. מנפים את הקמח ואת אבקת הסוכר לקערת מערבל או מעבד מזון.
  2. מוסיפים את החמאה ומעבדים רק עד שמתקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים את המים ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבל כדור בצק. נזהרים מאוד לא לעבד עיבוד יתר.
  4. מוציאים את כדור הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך שעה לפחות לפני הרידוד.
חזרה