שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עלי תרד טריים / מוריס מנצור, מגזין "מנטה"

השף מוריס מנצור, ממסעדת "מזאלונה" בתל-אביב, מציע מתכון לסלט עלי תרד טעים וקל להכנה, שיכול ללוות כל ארוחה


חומרים
1 ק"ג עלי תרד טריים
50 גרם אגוזי מלך קלויים
6 פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות
300 גרם עגבניות שרי (שתי כוסות)
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
לרוטב:
1 כף חומץ בלסמי
1 כף שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים יחד, למעט גבינת הפרמזן. את הרוטב מכינים בנפרד, מערבבים היטב ומוסיפים לסלט. מניחים את הצלחת, מוסיפים מעל את גבינת הפרמזן המגורדת ומגישים.
ערך תזונתי: 202 קלוריות, 11.7 גרם חלבון, 11.8 גרם שומן, 12.3 גרם פחממות

חזרה