סלט עלי תרד טריים
/ מוריס מנצור, מגזין "מנטה"
השף מוריס מנצור, ממסעדת "מזאלונה" בתל-אביב, מציע מתכון לסלט עלי תרד טעים וקל להכנה, שיכול ללוות כל ארוחה
|
חומרים
|
1 ק"ג עלי תרד טריים |
50 גרם אגוזי מלך קלויים |
6 פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות |
300 גרם עגבניות שרי (שתי כוסות) |
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת |
לרוטב: |
1 כף חומץ בלסמי |
1 כף שמן זית |
1 כפית מלח |
1 כפית פלפל לבן |
אופן ההכנה |
מערבבים את כל המצרכים יחד, למעט גבינת הפרמזן. את הרוטב מכינים בנפרד, מערבבים היטב ומוסיפים לסלט. מניחים את הצלחת, מוסיפים מעל את גבינת הפרמזן המגורדת ומגישים. ערך תזונתי: 202 קלוריות, 11.7 גרם חלבון, 11.8 גרם שומן, 12.3 גרם פחממות
|
חזרה |