שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרפצ'יו פילה עגל

השף של המסעדה האיטלקית איזבלה בחיפה, בועז קוינטר, מציע מנה ראשונה קלה להכנה וקלה בקלוריות.


חומרים (4 מנות)
300 גרם פילה עגל מיושן
100 גרם ארוגולה שטופה ויבשה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
לרוטב:
מיץ משלושה לימונים
1 כפית שום כתוש
1 כף שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית רוטב טריאקי
אופן ההכנה
  1. מחלקים את הארוגולה באופן שווה בין ארבע צלחות הגשה.
  2. פורסים את הפילה לפרוסות דקות ככל האפשר, ומסדרים אותן כמניפה סביב הארוגולה.
  3. מערבבים בכלי נפרד את חומרי הרוטב ויוצקים מעל פרוסות הפילה והארוגולה.
  4. מתבלים במלח ופלפל.
  5. ערך תזונתי: 229 קלוריות, 14.3 גרם חלבון, 18.6 גרם שומן, 1 גרם פחממות
חזרה