שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טונה אדומה עם סלט אסיאתי

מי אמר שדיאטה חייבת להיות עונש? גם כשמתחילים לספור קלוריות אפשר לאכול מזונות דלי קלוריות וטעימים. כדי להוכיח זאת ביקשנו מעובד אלפיה, השף של מלון דן תל-אביב, להציע לנו מנה עיקרית קלה להכנה. הנה התוצאה.


חומרים (1 מנות)
180 גרם דג טונה אדומה (או פלמידה לבנה)
חצי כוס גזר חתוך לרצעות
רבע כוס צנונית חתוכה לרצועות
רבע כוס קולורבי חתוך לרצועות
רבע כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
2 כפות שמן סומסום
1 כף חומץ בן יין אדום
1 כף רוטב סויה מתוקה
מלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל הירקות, מוזגים עליהם את השמן, החמוץ והסויה ומתבלים במלח ופלפל. במקביל מחממים מחבת ברזל ומטגנים את הדג במעט שמן, כשתי דקות מכל צד. מניחים את הדג על הסלט ומגישים.

ערך תזונתי: 460 קלוריות, 59 גרם חלבון, 19 גרם שומן, 13.5 גרם פחממות
חזרה