|
|
|
|
מרק כרישה ופטריות
/ קרן גרוס
|
חומרים (5 מנות)
|
4 כרישות גדולות ויפות |
2 סלסלות פטריות שמפיניון, או יער |
4 כפות שמן זית |
מלח ופלפל שחור |
4 כפות אבקת מרק בטעם בצל |
אופן ההכנה |
- חותכים את הכרישה לטבעות ברוחב 1/2 ס"מ. חותכים את הפטריות לפרוסות גדולת.
- מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפים את הכרישה ומאדים עד שהיא מתחילה להתפרק.
- מוסיפים את הפטריות, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך כרבע שעה. מידי פעם מעבבים קלות את תוכן הסיר.
- מוסיפים 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק המלח והפלפל ומבשלים על אש קטנה כשעה.
| חזרה | | |