כדורי חלבה
/ סיגל נגר
החומרים יספיקיו ל 40-50 כדורי חלבה מתקתקים.
|
חומרים
|
350 גרם חלבה |
500 גרם ביסקוויטים "פתי בר" |
150 גרם שוקולד חלב |
50 גרם שוקולד מריר |
100 גרם שוקולד לבן |
3/4 כוס חלב |
1 חבילה (250 מ"ל) שמנת מתוקה |
שבבי קוקוס לקישוט |
אופן ההכנה |
- מחממים במיקרוגל, או מעל להבה בינונית, את השמנת והחלב במשך דקה וחצי. מוסיפים את כל סוגי השוקולד מחזירים למיקרוגל, או לכירה - לעוד דקה וחצי מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס והמסה אחידה.
- בבלנדר, טוחנים את הפתי בר והחלבה. מעבירים לכלי גדול ויוצקים מעל את תערובת השוקולדים והשמנת. מערבבים היטב.
- יוצרים מהתערובת כדורים בגודל הרצוי, מגלגלים בקוקוס ומשהים לצינון במקרר כשעה לפני ההגשה. אם העיסה רכה מידי מוסיפים מעט פתי בר טחון לתערובת.
|
חזרה |