שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ספגטי עם גבינות נוסח בולגריה / רוחמה


חומרים (6 מנות)
500 גרם ספגטי ארוכים ודקיקים
1 גביע גבינה לבנה 5% שומן
200 גרם גבינה בולגרית
150 גרם גבינת קשקבל
2 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
מלח
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. בקערה, מערבבים את כל החומרים. מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים בעדינות עם מזלג.
  3. מחממים תנור לחום בינוני ומרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה. מוזגים את כל התערובת לתבנית, ואופים במשך 35 דקות - עד שמזהיב קצת.
  4. אם רוצים שהספגטי יצא אוורירי - ולא בצורת פשטידה, מערבבים כל 10 דקות עם מזלג.רצוי לאכול מיד, אחרת כל העסק מתייבש.



חזרה