|
|
|
|
ספגטי עם גבינות נוסח בולגריה
/ רוחמה
|
חומרים (6 מנות)
|
500 גרם ספגטי ארוכים ודקיקים |
1 גביע גבינה לבנה 5% שומן |
200 גרם גבינה בולגרית |
150 גרם גבינת קשקבל |
2 ביצים |
1 גביע שמנת חמוצה |
מלח |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים.
- בקערה, מערבבים את כל החומרים. מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים בעדינות עם מזלג.
- מחממים תנור לחום בינוני ומרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה. מוזגים את כל התערובת לתבנית, ואופים במשך 35 דקות - עד שמזהיב קצת.
- אם רוצים שהספגטי יצא אוורירי - ולא בצורת פשטידה, מערבבים כל 10 דקות עם מזלג.רצוי לאכול מיד, אחרת כל העסק מתייבש.
| חזרה | | |