|
|
|
|
חזה עוף ברוטב תפוחי עץ ובצל
/ נעה
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות |
2-3 בצלים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות |
3 תפוחים מזן גראנד סמיט, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות |
2 כפות אבקת מרק עוף |
אבקת קארי לפי הטעם |
פפריקה מתוקה לפי הטעם |
קורט סוכר |
1/4 כוס מים |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
- מוסיפים את העוף והתפוחים. מוסיפים את אבקת המרק, הקארי והפפריקה, ומערבבים היטב. אם רוצים להשתמש במים - מוסיפים אותם עכשיו.
- מכסים ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם. השלב הזה לוקח כ- 5 דקות (אם יצא מעט מלוח מדי מוסיפים מעט סוכר).
- מנמיכים מעט את הלהבה, מערבבים היטב, וומבשלים, עם מכסה, במשך 10-15 דקות. מגישים חם עם אורז לבן.
| חזרה | | |