שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חזה עוף ברוטב תפוחי עץ ובצל / נעה


חומרים (4 מנות)
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות
2-3 בצלים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
3 תפוחים מזן גראנד סמיט, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כפות אבקת מרק עוף
אבקת קארי לפי הטעם
פפריקה מתוקה לפי הטעם
קורט סוכר
1/4 כוס מים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
  2. מוסיפים את העוף והתפוחים. מוסיפים את אבקת המרק, הקארי והפפריקה, ומערבבים היטב. אם רוצים להשתמש במים - מוסיפים אותם עכשיו. 
  3. מכסים ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם. השלב הזה לוקח כ- 5 דקות (אם יצא מעט מלוח מדי מוסיפים מעט סוכר).
  4. מנמיכים מעט את הלהבה, מערבבים היטב, וומבשלים, עם מכסה, במשך 10-15 דקות. מגישים חם עם אורז לבן.

חזרה