|
|
|
|
פול ירוק בשום וכוסברה
/ דוד סתיו
|
חומרים (5 מנות)
|
4 כפות שמן זית |
1 בצל גדול, קצוץ |
10 שיני שום קלופות וחצויות |
3 פלפלי שאטה קצוצים |
5 עגבניות חתוכות לקוביות |
1.5 ק"ג פול ירוק טרי (ואפשר גם קפוא) |
1 חבילה כוסברה קצוצה |
1.5 כפיות מלח |
מיץ מ-1/2 לימון |
מים לכדי כיסוי |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
- מוסיפים את השום והפלפל ומטגנים כ-1/2 דקה נוספת, מוסיפים את העגבניות והמלח ומבשלים כ-3 דקות.
- מוסיפים את הפול והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכוסברה והלימון ומערבבים. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
| חזרה | | |