שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פול ירוק בשום וכוסברה / דוד סתיו


חומרים (5 מנות)
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ
10 שיני שום קלופות וחצויות
3 פלפלי שאטה קצוצים
5 עגבניות חתוכות לקוביות
1.5 ק"ג פול ירוק טרי (ואפשר גם קפוא)
1 חבילה כוסברה קצוצה
1.5 כפיות מלח
מיץ מ-1/2 לימון
מים לכדי כיסוי
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך.
  2. מוסיפים את השום והפלפל ומטגנים כ-1/2 דקה נוספת, מוסיפים את העגבניות והמלח ומבשלים כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את הפול והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכוסברה והלימון ומערבבים. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.


חזרה