|
|
|
|
פנה עם רצועות עוף
/ שני
|
חומרים (2 מנות)
|
2 פרוסות חזה עוף חתוכות לרצועות |
3 תיבוליות של קנור בטעם שום-שמיר |
פלפל אדום ופלפל צהוב, חתוכים לרצועות |
1 בצל פרוס |
מלח ופלפל שחור |
250 גרם פסטה פנה |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים מכינים את הרוטב: במחבת גדולה, מחממים כף שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים.
- מוסיפים את רצועות העוף , פלפל ומלח ומקפיצים עד שהעוף מתבשל (כ-5 דקות).
- מוסיפים את הפלפלים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב עוד עשר דקות.
- מוסיפים את התיבוליות ומערבבים. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים יחד עוד כ-5 דקות.
| חזרה | | |