שלח להדפסה  
חג ומועד

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אטריות של פסח / יעל פיק

"כמו אטריות" שאוכלים בפסח בתוך המרק. אפשר לגוון, ולהוסיף מעט עשבי תיבול קצוצים דק.


חומרים
5 ביצים
4 כפות קמח תפוחי אדמה
1/2 - 1 כוס מים
מעט מלח
מעט שמן
אופן ההכנה
  1. טורפים יחד את כל החומרים, פרט לשמן.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומכינים חבתיות מהתערובת.
  3. מסדרים את כל החביתיות אחת על גבי השניה ומגלגלים לגלילה. חותכים לרצועות דקות.





חזרה