|
|
|
|
סביצ'ה
/ פול אסנהיים, שף מסעדת "טוליפ"
|
חומרים (4 מנות)
|
300 גרם סלמון חתוך לקוביות |
1 כף עירית קצוצה |
300 גרם לוקוס חתוך לקוביות |
1 לימון כבוש, קצוץ |
1 כף כוסברה |
300 גרם טונה טרייה, חתוכה לקוביות |
1 בצל שאלוט, קצוץ |
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ |
מיץ לימון |
שמן זית |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- בקערה, מערבבים את הסלמון עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן שמן זית, העירית הקצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
- בקערה נפרדת, מערבבים את הלוקוס עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הלימון הכבוש, הכוסברה קצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
- בקערה אחרת, מערבבים את הטונה עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הבצל, הג'ינג'ר, מלח ופלפל שחור גרוס.
- מעמידים את כל הקערות ל-15 דקות, מסדרים שלוש ערימות קטנות על כל צלחת, ומגישים.
| חזרה | | |