שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מג'דרה עם בורגול / דינה קרסנטי


חומרים (6 מנות)
1 כוס בורגול דק
1 כוס עדשים חומות
2 בצלים בינוניים
4 כפות שמן
4.5 כוסות מים
1.5 כפיות מלח
אופן ההכנה
  1. קוצצים דק את הבצלים ומטגנים בשמן על להבה נמוכה, עד להזהבה.
  2.  בוררים היטב את העדשים, שוטפים, מוסיפים מים ומרתיחים. מנמיכים את הלהבה וממשיבים לבשל במשך כ-45 דקות, עד שהעדשים מתרככות.
  3. בוררים את הבורגול, שוטפים היטב ומוסיפים לעדשים. מוסיפים גם את הבצל המטוגן והמלח, ומערבבים. מבשלים כ-10 דקות. אם חסרים מים ניתן להוסיף עוד כ-1/2 כוס.
  4. אוכלים חם עם סלט, לבן או ללא כל תוספת. ניתן להכפיל כמויות אך להזהר עם כמות המלח.


חזרה