|
|
|
|
מג'דרה עם בורגול
/ דינה קרסנטי
|
חומרים (6 מנות)
|
1 כוס בורגול דק |
1 כוס עדשים חומות |
2 בצלים בינוניים |
4 כפות שמן |
4.5 כוסות מים |
1.5 כפיות מלח |
אופן ההכנה |
- קוצצים דק את הבצלים ומטגנים בשמן על להבה נמוכה, עד להזהבה.
- בוררים היטב את העדשים, שוטפים, מוסיפים מים ומרתיחים. מנמיכים את הלהבה וממשיבים לבשל במשך כ-45 דקות, עד שהעדשים מתרככות.
- בוררים את הבורגול, שוטפים היטב ומוסיפים לעדשים. מוסיפים גם את הבצל המטוגן והמלח, ומערבבים. מבשלים כ-10 דקות. אם חסרים מים ניתן להוסיף עוד כ-1/2 כוס.
- אוכלים חם עם סלט, לבן או ללא כל תוספת. ניתן להכפיל כמויות אך להזהר עם כמות המלח.
| חזרה | | |