שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת שוקולד במיקרוגל / בני חצבני

9 דקות הכנה בלבד.


חומרים
3 ביצים
1/2 כוס "שוקולית"
1/2 כוס קקאו
1 כוס חלב
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כפית קפה נמס
1 חבילה קטנה של קמח תופח
לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
5 כפות חלב
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה

 

  1. מערבבים את כל חומרי העוגה יחד, עד שהתערובת חלקה. יוצקים לתבנית מתאימה למיקרוגל ומפעילים למשך 9 דקות. מוציאים ומצננים.
  2. ממיסים את השוקולד עם החלב והמרגרינה במשך 2 דקות במיקוגל ויוצקים על העוגה. נסו, תטעמו ותתאהבו.

 

אין להפעיל את המיקרוגל יותר מ-9 דקות אחרת העוגה מתייבשת, ממולץ לבדוק מדי פעם. מתאימה מאוד להגשה עם גלידה ( עוגת שוקולד חמה ). אפשר לשים כוס שלמה של שוקולית ולהוריד את הקקאו.

חזרה