|
|
|
|
עוגת שוקולד במיקרוגל
/ בני חצבני
9 דקות הכנה בלבד.
|
חומרים
|
3 ביצים |
1/2 כוס "שוקולית" |
1/2 כוס קקאו |
1 כוס חלב |
3/4 כוס שמן |
1 כוס סוכר |
1 כפית קפה נמס |
1 חבילה קטנה של קמח תופח |
לקרם: |
100 גרם שוקולד מריר |
5 כפות חלב |
50 גרם מרגרינה |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל חומרי העוגה יחד, עד שהתערובת חלקה. יוצקים לתבנית מתאימה למיקרוגל ומפעילים למשך 9 דקות. מוציאים ומצננים.
- ממיסים את השוקולד עם החלב והמרגרינה במשך 2 דקות במיקוגל ויוצקים על העוגה. נסו, תטעמו ותתאהבו.
אין להפעיל את המיקרוגל יותר מ-9 דקות אחרת העוגה מתייבשת, ממולץ לבדוק מדי פעם. מתאימה מאוד להגשה עם גלידה ( עוגת שוקולד חמה ). אפשר לשים כוס שלמה של שוקולית ולהוריד את הקקאו.
| חזרה | | |