שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת גבינות וזיתים / אפרת רבינוביץ'


חומרים (10 מנות)
לבצק:
1 כוס קמח
50 גרם מרגרינה מומסת
2 כפות גבינה לבנה
3 כפות מים
קורט מלח
למילוי:
1 גביע גבינת קוטג'
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
2 ביצים
1 מכל שמנת מתוקה
1 כוס זיתים ירוקים מגולענים ופרוסים
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל חומרי הבצק ומשטיחים על תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
  2. מערבבים את כל חומרי המילוי ושופכים מעל הבצק.
  3. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 40 דקות.



חזרה