|
|
|
|
רביולי גבינות ברוטב לבבות ארטישוק, פטריות יער ולימון
/ שף רועי קפלן, מסעדת "פסטה מיה"
|
חומרים (4 מנות)
|
8 לבבות ארטישוק טריים |
2 סלסלות פטריות יער טריות |
8 שיני שום קלופות וחצויות |
חופן עלי בזיליקום קצוצים |
מיץ משלושה לימונים |
100 גרם חמאה מלוחה |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
גבינת פרמזן מגוררת |
800 גרם רביולי גבינות, מבושל לדרגת אל-דנטה |
אופן ההכנה |
- מנקים את לבבות הארטישוק ומבשלים במי מלח עד שיתרככו מעט, מסננים וחותכים לשישיות.
- מפרידים את הפטריות מהשורש וקורעים לרצועות.
- במחבת טפלון, ממיסים חמאה ומוסיפים שום, מלח ופלפל ומטגנים מעט (להיזהר לא לשרוף את השום). מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים לבבות ארטישוק לדקה ומטגנים הכל למשך דקה נוספת.
- מוסיפים מיץ לימון ומאדים כדקה. מוסיפים חמאה לעיבוי הרוטב.
- מסננים את הרביולי ומקפיצים הכל יחד במחבת.
- מוסיפים פנימה את הפרמזן ואת כל הבזיליקום ומגישים.
| חזרה | | |