שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רביולי גבינות ברוטב לבבות ארטישוק, פטריות יער ולימון / שף רועי קפלן, מסעדת "פסטה מיה"


חומרים (4 מנות)
8 לבבות ארטישוק טריים
2 סלסלות פטריות יער טריות
8 שיני שום קלופות וחצויות
חופן עלי בזיליקום קצוצים
מיץ משלושה לימונים
100 גרם חמאה מלוחה
מלח
פלפל שחור גרוס
גבינת פרמזן מגוררת
800 גרם רביולי גבינות, מבושל לדרגת אל-דנטה
אופן ההכנה
  1. מנקים את לבבות הארטישוק ומבשלים במי מלח עד שיתרככו מעט, מסננים וחותכים לשישיות.
  2. מפרידים את הפטריות מהשורש וקורעים לרצועות.
  3. במחבת טפלון, ממיסים חמאה ומוסיפים שום, מלח ופלפל ומטגנים מעט (להיזהר לא לשרוף את השום). מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים לבבות ארטישוק לדקה ומטגנים הכל למשך דקה נוספת.
  4. מוסיפים מיץ לימון ומאדים כדקה. מוסיפים חמאה לעיבוי הרוטב.
  5. מסננים את הרביולי ומקפיצים הכל יחד במחבת.
  6. מוסיפים פנימה את הפרמזן ואת כל הבזיליקום ומגישים.

חזרה