שלח להדפסה  
שבועות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אצבעות גבינה / דיויד לוי, שף מסעדת "אוונגרד"


חומרים
12 אצבעות גבינת מוצרלה (1.5X1.5 ס"מ)
1 כוס חלב
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כפית טרגון
1/2 כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
3 כפות חרדל
3 כפות דבש
6 כפות מינז
אופן ההכנה
  1. משרים את את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה. מסננים ומקמחים.
  2. טורפים את הביצים ומוסיפים את המלח והטרגון.
  3. טובלים את אצבעות הגבינה בביצה ומיד בפירורי לחם.
  4. מחממים את השמן ומטגנים במשך 3 דקות או עד שהאצבעות מוזהיבות, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  5. מומלץ להגיש עם רוטב חרדל ודבש: מערבבים 3 כפות חרדל, 3 כפות דבש, 6 כפות מיונז.

חזרה