שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

נודלס בחלב קוקוס, פטריות יער ונבטים / יעל גרטי


חומרים (5 מנות)
1 חבילה (500 גרם) נודלס (אטריות ביצים)
2 מגשי פטריות יער
1 קופסה נבטים טריים
1 כף שמן שומשום בהיר
5 בצלים ירוקים
מעט פלפל שחור גרוס
3 כפות רוטב סויה בהיר
1 קופסה חלב קוקוס
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
  2. מחממים את שמן השומשום בווק ומקפיצים את הפטריות. מסננים נוזלים ומניחים בצד. מקפיצים בווק את הנבטים ומניחים בצד.
  3. חותכים את הבצל ירוק - רק את החלק הירוק - ל-4 חלקים ופורסים לאורך. 
  4. בווק, מערבבים יחד את הנודלס עם הפטריות, הנבטים המוקפצים והבצל הטרי, מקפיצים קלות כמה שניות. מוסיפים את חלב הקוקוס, מתבלים ברוטב סויה, קצת פלפל שחור גרוס גס ומעט מלח.
חזרה