|
|
|
|
עוגת קינמון ואגוזים
/ איטה בוטל
|
חומרים
|
3 ביצים |
1/2 חבילת (100 גרם) מרגרינה מומסת |
1/2 כוס שמן |
1 כוס סוכר |
1.5 כוסות קמח |
1 שקית אבקת אפייה |
1 שקית סוכר וניל |
1/2 כוס מיץ תפוזים |
1/4 כפית סודה לשתייה |
לציפוי: |
1 כף קינמון |
2 כפות סוכר חום |
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים |
אופן ההכנה |
- מקציפים, במהירות איטית, את הביצים והסוכר. מוסיפים את המרגינה והשמן וממשיכים להקציץ. מוסיפים בהדרגה את הקמח, אבקת האפייה, סוכר הוניל, מיץ התפוזים והסודה לשתייה.
- מעבירים 1/2 מכמות הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 26 ס"מ. מפזרים חלק מהסוכר החום, הקינמון והאגוזים.
- יוצקים מעל את הבלילה שנותרה. מפזרים מעל את מה שנותר מהסוכר, האגוזים והקינמון.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
| חזרה | | |