שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק / יפית

מומלץ וטעים להגיש חם על מצע של חסה ועלי רוקט קצוצים. ההכנה מהירה: 25-30 דקות לכל היותר.


חומרים (4 מנות)
10 כנפי עוף מנוקות
5 שיני שום כתושות
1 כף שמן
3-4 כפות רוטב צ'ילי מתוק -חריף
1 כף רוטב סויה
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כפית אבקת מרק עוף
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
  1. מחלקים את הכנפיים לשתי חתיכות. מחממים את השמן במחבת, ומטגנים עד שהן מזהיבות.
  2. מוסיפים את השום, רוטב הצ'ילי והסויה ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5.
  3. מוסיפים את התבלינים מביאים את הרוטב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 10-15 דקות.





חזרה