שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כרוב בפפריקה / מירי צל דונטי

מתכון הונגרי


חומרים
ראש כרוב בינוני, פרוס לרצועות דקות
1 בצל גדול, פרוס לפרוסות דקות
2 כפות שמן צמחי
1.5 מקלות קינמון שלמים
1 כף גדושה פפריקה (מתוקה או חצי כמות חריפה)
1 גביע שמנת חמוצה
מלח ופלפל גרוס טרי
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן בסיר רחב.
  2. מטגנים קלות את הכרוב והבצל.
  3. מוסיפים קימל, פפריקה, מעט מלח ופלפל.
  4. כשהכרוב מבושל ורך מוסיפים את השמנת ומערבבים.
חזרה