שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אצבעות דגים ברוטב חמוץ מתוק / בני סיידא

מקור המנה בסין.


חומרים
600 גרם פילה דג
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
2/3 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 ביצה
1/3 כוס מים
מלח ופלפל שחור
לרוטב:
4 כפות חומץ
4 כפות יין אדום יבש
3 כפות שמן
2 כפות סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות רוטב סויה
1 כף קורנפלור
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
אופן ההכנה
  1.  חותכים את הדג לרצועות ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבלילה ומחממים שמן לטיגון עמוק. 
  2. טובלים את רצועות הדג בבלילה ומטגנים עד שהן מזהיבות. 
  3. שמים בסיר קטן את מרכיבי הרוטב. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים.


חזרה