שלח להדפסה  
תבשילים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שפונדרה בקר / שאול אברון, יועזר

נתח המוגש בתבשיל הצרפתי פוט או פה (pot-au-feu).


חומרים
1.5 ק"ג בשר שפונדרה נקי
1 ענף רוזמרין
1 גזר
1 בצל
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 צ'ילי
1 כרישה
1 שן שום
1 עלה דפנה
3-2 גרגרי פלפל אנגלי
מלח
פלפל שחור
1 ענף טימין
אופן ההכנה

סוגרים את הבשר במחבת כבדה מכל הכיווניים. מעבירים לסיר ומכסים במים עד לגובה הבשר, ומביאים לרתיחה.מנקים מהקצף שהצטבר למעלה בעזרת כף. מוסיפים את הירקות, התבלינים והעצמות, מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 וחצי שעות. מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח ולהתקרר בצד.

חזרה