|
|
|
|
סטייק פורטובלו בפסטו
/ מרב ברזילי
|
חומרים (5 מנות)
|
10 פטריות פורטובלו טריות גדולות |
3 כפות שמן זית |
מלח גס |
פלפל שחור |
לפסטו: |
צרור בזיליקום |
100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים שאוהבים |
1/3 כוס שמן זית |
1 שן שום |
מיץ מ-1 לימון |
1 כפית מלח |
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת (לא חובה) |
אופן ההכנה |
- מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל.
- צולים על הגריל או על מחבת פסים כ-5 דקות בכל צד . מורידים מהאש ושמים על מגש הגשה.
- במקביל מכינים את הפסטו: טוחנים במעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה מגוררת.
- מפעילים את מעבד המזון בפולסים תוך כדי הזלפת השמן זית עד שמתקבל מרקם אחיד.
- מורחים מעט פסטו על כל פטרייה.
| חזרה | | |