|
|
|
|
רצועות פרגיות
/ אלומה בליליוס
|
חומרים (4 מנות)
|
700 גרם נתחי סטייק פרגית (6 נתחים), מנוקים משומן וחתוכים לרצועות |
למרינדה: |
6 שיני שום, מגורדות בפומפיה דקה |
3 כפות קטשופ |
1 כף חרדל |
1/2 (120 מ"ל) כוס יין לבן |
3 כפות מים |
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה דק |
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק |
1 כף שמן צ'ילי |
2 כפות סילאן |
1 כף שמן שומשום כהה |
1/2 כפית פפריקה חריפה |
1/2 כפית גרגרי כוסברה, טחונים דק |
1/2 כפית פלפל שחור, גרוס דק |
1/2 כפית מלח |
לבישול: |
1 כף שמן זית |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה עמוקה. מוסיפים את רצועות הפרגית ומשרים לשעתיים לפחות ועד 24 שעות בסך הכל.
- מחממים מחבת רחבה. מוסיפים שמן זית ואת המשרה והפרגיות, ומבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מתחיל לבעבע. מנמיכים את האש ונותנים לפרגיות להתבשל ולרוטב להסמיך במשך 15 דקות.
| חזרה | | |