שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה אה לה פלנצ'ה או פסטה עם ירקות קלויים / דיאנה לינדר


חומרים (-2 מנות)
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס עלי בזיליקום
1/2 כוס עלי נענע
1 פלפל ירוק חריף, פרוס דק
2 זוקיני, פרוסים דק
2 כוסות עגבניות שרי שלמות
4 נתחי חזה עוף
1 חבילת פסטה
מלח/פלפל
להגשה:
שמן זית
פרמזן
עלי בזיליקום טריים
אופן ההכנה
  1. מרינדה: בקערה גדולה מערבבים את שמן הזית, בזיליקום, נענע, פלפל חריף, זוקיני ועגבניות השרי. מניחים למשך 15 דקות.
  2. ירקות צלויים: מחממים מחבת פסים ומניחים את פרוסות הזוקיני ועגבניות השרי, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקבל פסים שחומים, בערך 3 דקות מכל צד.
  3. עוף: בזמן שצולים את הירקות מניחים את העוף בקערה עם המרינדה עד שמסיימים עם הצלייה.
  4. צולים את נתחי העוף על המחבת כ-5 דקות מכל צד. מורידים מהאש ופורסים לפרוסות דקות.
  5. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.
  6. הרכבת המנה: בקערה גדולה מערבבים את הפסטה עם הירקות הצלויים. מפזרים למעלה שמן זית איכותי, מגרדים גבינת פרמזן ומפזרים מעט עלי בזיליקום, מלח ופלפל.
  7. אפשר להגיש חם או בטמפ' החדר.

חזרה