|
|
|
|
פסטה אה לה פלנצ'ה או פסטה עם ירקות קלויים
/ דיאנה לינדר
|
חומרים (-2 מנות)
|
1/4 כוס שמן זית |
1/2 כוס עלי בזיליקום |
1/2 כוס עלי נענע |
1 פלפל ירוק חריף, פרוס דק |
2 זוקיני, פרוסים דק |
2 כוסות עגבניות שרי שלמות |
4 נתחי חזה עוף |
1 חבילת פסטה |
מלח/פלפל |
להגשה: |
שמן זית |
פרמזן |
עלי בזיליקום טריים |
אופן ההכנה |
- מרינדה: בקערה גדולה מערבבים את שמן הזית, בזיליקום, נענע, פלפל חריף, זוקיני ועגבניות השרי. מניחים למשך 15 דקות.
- ירקות צלויים: מחממים מחבת פסים ומניחים את פרוסות הזוקיני ועגבניות השרי, מתבלים במלח ופלפל וצולים עד לקבל פסים שחומים, בערך 3 דקות מכל צד.
- עוף: בזמן שצולים את הירקות מניחים את העוף בקערה עם המרינדה עד שמסיימים עם הצלייה.
- צולים את נתחי העוף על המחבת כ-5 דקות מכל צד. מורידים מהאש ופורסים לפרוסות דקות.
- מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.
- הרכבת המנה: בקערה גדולה מערבבים את הפסטה עם הירקות הצלויים. מפזרים למעלה שמן זית איכותי, מגרדים גבינת פרמזן ומפזרים מעט עלי בזיליקום, מלח ופלפל.
- אפשר להגיש חם או בטמפ' החדר.
| חזרה | | |