שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מוס שוקולד ומנגו / הילה שוורץ ואורי קרן

מוס רך ומלטף, אבל בה בעת עשיר ומרוכז, עם נגיעה מפתיעה של פירות.


חומרים (2 מנות)
200 גרם שוקולד מריר איכותי (2 חבילות)
1 מנגו גדול
מיץ מ-1/2 לימון גדול
1/2 פחית קרם קוקוס
אופן ההכנה
  1. חותכים את השוקולד לקוביות וממיסים בסיר כפול על אש קטנה.
  2. כשהשוקולד נמס, מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
  3. טוחנים בבלנדר כמחצית מהמנגו (אפשר יותר) עם מיץ הלימון.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד והקרם מהסיר לבלנדר וטוחנים שוב.
  5. מעבירים לכלי זכוכית, מכסים ומקררים עד שהמוס מתמצק (אם אין לכם לילה עד לארוחה, אפשר להכניס לשעה למקפיא).
  6. הגשה: בגביעי גלידה או יין, בלוויית פרוסות מנגו טרי.
  7. גיוונים: אפשר להחליף את המנגו בפירות אחרים, למשל ב-10 תותים וחצי בננה, או בפסיפלורות וכיוצא באלה.

 

חזרה