מוס שוקולד ומנגו
/ הילה שוורץ ואורי קרן
מוס רך ומלטף, אבל בה בעת עשיר ומרוכז, עם נגיעה מפתיעה של פירות.
|
חומרים (2 מנות)
|
200 גרם שוקולד מריר איכותי (2 חבילות) |
1 מנגו גדול |
מיץ מ-1/2 לימון גדול |
1/2 פחית קרם קוקוס |
אופן ההכנה |
- חותכים את השוקולד לקוביות וממיסים בסיר כפול על אש קטנה.
- כשהשוקולד נמס, מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
- טוחנים בבלנדר כמחצית מהמנגו (אפשר יותר) עם מיץ הלימון.
- מוסיפים את תערובת השוקולד והקרם מהסיר לבלנדר וטוחנים שוב.
- מעבירים לכלי זכוכית, מכסים ומקררים עד שהמוס מתמצק (אם אין לכם לילה עד לארוחה, אפשר להכניס לשעה למקפיא).
- הגשה: בגביעי גלידה או יין, בלוויית פרוסות מנגו טרי.
- גיוונים: אפשר להחליף את המנגו בפירות אחרים, למשל ב-10 תותים וחצי בננה, או בפסיפלורות וכיוצא באלה.
|
חזרה |