שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט במיה / רותי קינן


חומרים (4 מנות)
400 גרם במיה
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות דקות
1 בצל סגול, פרוס דק
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
לרוטב:
2 כפות חומץ בן יין לבן
1/4 כוס שמן זית
מלח, פלפל
1 כפית חרדל
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את הבמיה וחותכים את העוקצים. אם הבמיה גדולה, חותכים לקטעים. במיה קטנה משאירים שלמה. מרתיחים מים בסיר בינוני ומבשלים את הבמיה במים הרותחים כ-8 דקות. מסננים, מעבירים לקערה ומצננים.
  2. הרוטב:מערבבים היטב את כל החומרים.
  3. מוסיפים את כל יתר הירקות והפטרוזיליה לבמיה, יוצקים את הרוטב ומקפיצים. מגישים על מצע עלי חסה או עלים ירוקים.

חזרה