שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פסטה קפרזה / משה בראל

הסלט מוגש עם כדורי מוצרלה קטנים ועגבניות שרי. זוהי גרסה "משוכללת" יותר של סלט הקפרזה הקלאסי בתוספת פסטה בצורת ברגים - פוזילי. את מרכיבי הסלט הזה יש לערבב בסמוך לאכילתו, כדי שהעגבניות לא יתעייפו וייאבדו מטריותן.


חומרים (4 מנות)
500 גרם פסטה קצרה
1 כוס עגבניות שרי אדומות קטנות, חצויות לחצי
1 כוס עגבניות שרי צהובות, חצויות לחצי
גביע בייבי כדורי מוצרלה
עלים מצרור בזיליקום טרי, קצוצים גס
לרוטב:
3 כפות חומץ בלסמי
6 כפות שמן זית
1/4 כפית סוכר
קורט מלח
אופן ההכנה
  1. בקערית מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב: חומץ, שמן, מלח וסוכר.
  2. מבשלים ומצננים את הפסטה על פי ההוראות לעיל.
  3. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
  4. רגע לפני ההגשה: שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומגישים.

חזרה