שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פסטה עם רוטב יוגורט וחצילים קלויים / משה בראל

לסלט זה ביחרו בפסטה בצורת קזרצ'י (המוכרת גם בשם "חונקי כמרים"), צורה בשרנית שרוטב היוגורט עוטף אותה היטב.


חומרים (4 מנות)
500 גרם פסטה
1 חציל בינוני, חתוך לקוביות
6 כפות שמן זית
1 כפית סוכר שטוחה
קורט מלח
2 שיני שום טריות כתושות
צרור כוסברה קצוצה
1/2 1 גביעי יוגורט 4% שומן
אופן ההכנה
  1. החצילים: מערבבים את קוביות החצילים בקערה יחד עם 4 כפות שמן זית, סוכר ומעט מלח. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשטחים את החצילים בשכבה אחת. קולים את החצילים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד להשחמה.
  2. הרוטב: מערבבים היטב בקערה יוגורט עם שום כתוש, כוסברה קצוצה, 2 כפות שמן זית ומעט מלח.
  3. מבשלים ומצננים את הפסטה על פי ההוראות לעיל.
  4. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומגישים

חזרה