טינטו דה ווראנו
/ מיכל וקסמן
משקה קיצי בלי מתיקות, בלי כובד, ריענון אינסטנט. אדום-של-קיץ, בתרגום חופשי מהמקור. זה מה שהוא. על בסיס יין אדום.
|
חומרים (2 כוסות)
|
2/3 כוס יין אדום איכותי |
11/3 כוסות סודה או סאן פלגרינו קרים |
קרח למילוי הכוסות |
1/2 תפוז חתוך לפלחים דקים עם הקליפה ובלי האזור של הגרעינים |
אופן ההכנה |
- ממלאים את הכוסות עד חציין בקרח.
- מחלקים את היין, הסודה והתפוזים באופן שווה בין הכוסות (היחס בין יין לסודה בכל כוס צריך להיות 1/3 יין ו-2/3 סודה), ומגישים מיד עם קש לערבוב ולגימה. אם יש הרבה שותים אפשר להכין בקנקן. יורד מהר וחלק ומייצר ביקוש בהתאם.
|
חזרה |