שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טינטו דה ווראנו / מיכל וקסמן

משקה קיצי בלי מתיקות, בלי כובד, ריענון אינסטנט. אדום-של-קיץ, בתרגום חופשי מהמקור. זה מה שהוא. על בסיס יין אדום.


חומרים (2 כוסות)
2/3 כוס יין אדום איכותי
11/3 כוסות סודה או סאן פלגרינו קרים
קרח למילוי הכוסות
1/2 תפוז חתוך לפלחים דקים עם הקליפה ובלי האזור של הגרעינים
אופן ההכנה
  1. ממלאים את הכוסות עד חציין בקרח.
  2. מחלקים את היין, הסודה והתפוזים באופן שווה בין הכוסות (היחס בין יין לסודה בכל כוס צריך להיות 1/3 יין ו-2/3 סודה), ומגישים מיד עם קש לערבוב ולגימה. אם יש הרבה שותים אפשר להכין בקנקן. יורד מהר וחלק ומייצר ביקוש בהתאם.

חזרה