קמפרי פסיפלורה
/ מיכל וקסמן
נסו לשמור את הקמפרי שלכם בפריזר, כמו וודקה. הוא מקבל סמיכות סירופית שמעשירה כל משקה אליו הוא נמזג.
|
חומרים (1 כוס)
|
כוס מלאה בקוביות קרח |
1/4 כוס קמפרי |
מיץ וגרעינים מ-4 פסיפלורות בשלות |
אופן ההכנה |
- ממלאים את הכוס בקרח. מרוקנים את תוכנן של הפסיפלורות אל תוך הכוס.
- יוצקים על הכל את הקמפרי. נותנים להם ערבוב אחרון ושותים תוך כדי כרסום גרעיני הפסיפלורה. לא סתם קוראים לה פרי התשוקה
|
חזרה |