שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קינואה קיצי / מרב ברזילי


חומרים
1 כף שמן זית
1/2 בצל
1.5 כוסות קינואה
2 פלפלים אדומים
1/2 כוס תירס חלוט
1/2 כוס אפונה ירוקה חלוטה
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
2 שיני שום
1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה
  1. מחממים בסיר מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהוא הופך שקוף.
  2. מוסיפים את הקינואה, מערבבים כדקה ומוסיפים כוס וחצי מים ומלח.
  3. מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות, עד שהקינואה מתרככת והמים נספגו בה. מסירים מהאש ומצננים.
  4. מוסיפים פנימה את הפלפלים, האפונה והתירס.
  5. מערבבים את חומרי הרוטב. מוסיפים לקינואה, מערבבים בעדינות ומגישים.

 

 

 

חזרה