|
|
|
|
סלט קינואה קיצי
/ מרב ברזילי
|
חומרים
|
1 כף שמן זית |
1/2 בצל |
1.5 כוסות קינואה |
2 פלפלים אדומים |
1/2 כוס תירס חלוט |
1/2 כוס אפונה ירוקה חלוטה |
לרוטב: |
2 כפות שמן זית |
2 כפות רוטב סויה |
2 כפות סילאן |
2 שיני שום |
1/2 לימון סחוט |
אופן ההכנה |
- מחממים בסיר מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהוא הופך שקוף.
- מוסיפים את הקינואה, מערבבים כדקה ומוסיפים כוס וחצי מים ומלח.
- מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות, עד שהקינואה מתרככת והמים נספגו בה. מסירים מהאש ומצננים.
- מוסיפים פנימה את הפלפלים, האפונה והתירס.
- מערבבים את חומרי הרוטב. מוסיפים לקינואה, מערבבים בעדינות ומגישים.
| חזרה | | |