שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קולי פסיפלורה

קולי פירושו מצע בצרפתית. הכוונה לרוטב שעליו ניתן להניח גלידות,עוגות וכו'


חומרים (1 כוס)
1 כוס תוכן פסיפלורה
2 כפות אבקת סוכר
1 כף רום /ברנדי
אופן ההכנה
  1. מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן על אש גבוהה.
  2. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 15-20 דקות או עד להסמכה מספקת. אם הנוזל הסמיך יתר על המידה, אפשר לדלל במעט מאוד מים קרים.
חזרה