שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קישוט לעוגה: תפוח בדבש / רוסלה יונה, "ביסקוטי"

רוצים להפוך את העוגה הבחושה ממשעממת למהממת?

תפוח, קצת דבש וחופן גרנולה מייצרים מראה מרשים שיוסיף טעם נפלא וטאץ' קראנצ'י לעוגת דבש ועוגת פירות.


חומרים
1 תפוח פרוס דק
4 כפות גרנולה
4 כפות ריבת משמש או דבש
אופן ההכנה
  1. מורחים 2 כפות ריבה או דבש על כל העוגה.
  2. מסדרים את פרוסות התפוח מסביב לעוגה.
  3. מרככים 2 כפות ריבה/דבש במיקרו, מברישים בעדינות מעל התפוחים, מפזרים גרנולה ומגישים.

 

חזרה