קישוט לעוגה: תפוח בדבש
/ רוסלה יונה, "ביסקוטי"
רוצים להפוך את העוגה הבחושה ממשעממת למהממת?
תפוח, קצת דבש וחופן גרנולה מייצרים מראה מרשים שיוסיף טעם נפלא וטאץ' קראנצ'י לעוגת דבש ועוגת פירות.
|
חומרים
|
1 תפוח פרוס דק |
4 כפות גרנולה |
4 כפות ריבת משמש או דבש |
אופן ההכנה |
- מורחים 2 כפות ריבה או דבש על כל העוגה.
- מסדרים את פרוסות התפוח מסביב לעוגה.
- מרככים 2 כפות ריבה/דבש במיקרו, מברישים בעדינות מעל התפוחים, מפזרים גרנולה ומגישים.
|
חזרה |