שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

צ'ינקלה - כדורי עוף בפירורי לחם / אלרן גולדשטיין

הילדים יהיו מבסוטים מכדורי העוף שיכולים להוות תחליף כיפי לשניצל.


חומרים (14 יחידות)
500 גרם חזה עוף טרי טחון
1-2 עלי סלרי קצוצים
1/2 בצל מגורר
1/2 כפית מלח שטוחה
1/2 ביצה טרופה
2 כפות פירורי לחם
לתיבול:
200 גרם פירורי לחם
אופן ההכנה
  1. מטגנים את הבצל המגורר במחבת עם 2 כפות שמן עד להזהבה קלה, למשך 3 דקות לערך.
  2. מערבבים את כל המרכיבים של כדורי העוף ומקררים לשעתיים.
  3. מוציאים מהמקרר ויוצרים עם הידיים כדורים בקוטר של 2 ס"מ, מצפים כל כדור בפירורי הלחם, מטגנים ומגישים חם.

 

חזרה