שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל חיטה גרוס


חומרים (1 מנות)
1/2 כוס חיטה/ בורגול גס
1/2 בצל קצוץ דק
2 כפות שמן זית
2-3 עגבניות אדומות בשלות חתוכות וקלופות
2-3 כפות רסק עגבניות
3 כוסות מים
2 כפות סוכר דקלים או סוכר דמררה
מלח לפי טעם, מומלץ 1/2 כפית
אופן ההכנה
  1. מאדים בסיר בינוני את הבצל בשמן זית ומוסיפים את החיטה.
  2. לאחר 2 דקות מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-15 דקות על אש בינונית.
  3. מוסיפים את המים והרסק וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים, במשך כל התהליך לא מפסיקים לערבב על מנת שהמרכיבים לא יידבקו לתחתית הסיר.
  4. כשהתבשיל מסמיך מגישים מייד.
חזרה