שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפה פסטה ברוטב עגבניות וגבינות / אלרן גולדשטיין


חומרים (4 מנות)
2 כפות שמן תירס
2 ביצים טרופות
100 גרם גבינת כנען או טוברוג (רזה)
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
250 גרם פטה 5% מפוררת
100 גרם ספגטי
לרוטב עגבניות:
2 כפות שמן זית
3 שינים שום, פרוסות
8 עגבניות אדומות, גדולות, בשלות וקלופות שחתוכות לקוביות גסות
ענף של בזיליקום עם העלים
אופן ההכנה
  1. רוטב עגבניות: מכניסים את כל המרכיבים לתוך סיר קטן ונותנים לרוטב לרתוח. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  2. מרגע הרתיחה מנמיכים לאש קטנה ונותנים לזה להתבשל כ-30 שעה, מקפידים מידי פעם לערבב קלות את הרוטב.
  3. פסטה: מכינים את הפסטה ע"פ הוראות היצרן.
  4. הכנת המאפה: מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הפסטה. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
  5. מוסיפים את הרוטב לפסטה ומחליקים ל-2 תבניות רגילות של אינגליש קייק
  6. אופים בתנור שחומם רבע שעה מראש לטמפ' של 180 מעלות ל-35 דקות.
חזרה