|
|
|
|
מאפה פסטה ברוטב עגבניות וגבינות
/ אלרן גולדשטיין
|
חומרים (4 מנות)
|
2 כפות שמן תירס |
2 ביצים טרופות |
100 גרם גבינת כנען או טוברוג (רזה) |
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת |
250 גרם פטה 5% מפוררת |
100 גרם ספגטי |
לרוטב עגבניות: |
2 כפות שמן זית |
3 שינים שום, פרוסות |
8 עגבניות אדומות, גדולות, בשלות וקלופות שחתוכות לקוביות גסות |
ענף של בזיליקום עם העלים |
אופן ההכנה |
- רוטב עגבניות: מכניסים את כל המרכיבים לתוך סיר קטן ונותנים לרוטב לרתוח. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
- מרגע הרתיחה מנמיכים לאש קטנה ונותנים לזה להתבשל כ-30 שעה, מקפידים מידי פעם לערבב קלות את הרוטב.
- פסטה: מכינים את הפסטה ע"פ הוראות היצרן.
- הכנת המאפה: מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הפסטה. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
- מוסיפים את הרוטב לפסטה ומחליקים ל-2 תבניות רגילות של אינגליש קייק
- אופים בתנור שחומם רבע שעה מראש לטמפ' של 180 מעלות ל-35 דקות.
| חזרה | | |