|
|
|
|
סלט רו (Raw)
/ גיא בן אשר, "גאיה - בית של אוכל"
מנה צמחונית נפלאה.
|
חומרים (4 מנות)
|
לסלט: |
1/2 כוס עלי נענע |
כפית חזרת |
1/4 כרוב קצוץ דק |
1/2 כוס עלי כוסברה |
כוס פטריות שיטאקי קצוצות |
1/2 כוס צנוניות פרוסות |
1/2 כוס אגוזי מלך |
כף שומשום |
עלי בייבי בק צ'וי/תרד |
לרוטב אסייתי: |
2 כפות שמן שומשום |
6 כפות שמן זית |
2 כפות רוטב סויה |
6 כפות מיץ לימון |
כפית ג'ינג'ר |
2 כפות מירין |
פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
- הרוטב: במעבד מזון שמים את הלימון, המירין, הסויה, הפלפל השחור והג'ינג'ר ומערבבים עד למעיכת כל המרכיבים.
- מזלפים למעבד באיטיות, תוך כדי ערבוב, שמן זית ושומשום עד שהרוטב סמיך. מתקנים טעמים במידת הצורך.
- יוצקים את הרוטב מעל מרכיבי הסלט ומערבבים.
| חזרה | | |