שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט רו (Raw) / גיא בן אשר, "גאיה - בית של אוכל"

מנה צמחונית נפלאה.


חומרים (4 מנות)
לסלט:
1/2 כוס עלי נענע
כפית חזרת
1/4 כרוב קצוץ דק
1/2 כוס עלי כוסברה
כוס פטריות שיטאקי קצוצות
1/2 כוס צנוניות פרוסות
1/2 כוס אגוזי מלך
כף שומשום
עלי בייבי בק צ'וי/תרד
לרוטב אסייתי:
2 כפות שמן שומשום
6 כפות שמן זית
2 כפות רוטב סויה
6 כפות מיץ לימון
כפית ג'ינג'ר
2 כפות מירין
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1.  מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
  2. הרוטב: במעבד מזון שמים את הלימון, המירין, הסויה, הפלפל השחור והג'ינג'ר ומערבבים עד למעיכת כל המרכיבים.
  3. מזלפים למעבד באיטיות, תוך כדי ערבוב, שמן זית ושומשום עד שהרוטב סמיך. מתקנים טעמים במידת הצורך.
  4. יוצקים את הרוטב מעל מרכיבי הסלט ומערבבים.
חזרה