|
|
|
|
קנלוני ברי ואספרגוס
/ גיא בן אשר, "גאיה - בית של אוכל"
מנה צמחונית נפלאה.
|
חומרים
|
חבילת קנלוני |
250 גרם ריקוטה |
250 גרם מסקרפונה |
צרור אספרגוס |
200 גרם ברי |
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה |
חבילת (300 גרם) מוצרלה מגוררת |
50 גרם חמאה |
שק זילוף |
אופן ההכנה |
- מרתיחים סיר מים, מבשלים את הקנלוני 2 דקות, מסננים ומניחים בצד.
- חותכים את האספרגוס לחתיכות קטנות, מטגנים קלות בחמאה.
- מערבבים את כל הגבינות, ומוסיפים את האספרגוס. מוסיפים מלח, פלפל ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
- מעבירים את הבלילה לשק זילוף , ממלאים את הקנלוני, מסדרים על מגש.
- מוזגים את השמנת, מכסים בגבינת מוצרלה, ואופים רבע שעה בטמפ' של 180 מעלות.
| חזרה | | |