שלח להדפסה  
ארוחות בוקר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פנקייק שוקולד / דיאנה לינדר


חומרים (12 יחידות)
1 כוס קמח לבן
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפות סוכר
1/4 כוס קקאו
1 ביצה טרופה
2/3 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
1 כף חמאה
לקישוט: 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה מנפים את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים סוכר וקקאו ומערבבים. שופכים פנימה את החלב והביצה וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ובעזרת כף מערבבים בעדינות.
  3. מחממים מחבת טפלון גדולה על חום בינוני וממיסים את החמאה. בעזרת כוס שופכים למחבת מעט בלילה וממתינים עד שרואים בועות בתוך הפנקייק (בערך 2 דקות), רק אז הופכים ומטגנים דקה נוספת. ממשיכים עם שאר הבלילה.
  4. מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים חם.

 

חזרה