|
|
|
|
פנקייק שוקולד
/ דיאנה לינדר
|
חומרים (12 יחידות)
|
1 כוס קמח לבן |
2 כפיות אבקת אפייה |
2 כפות סוכר |
1/4 כוס קקאו |
1 ביצה טרופה |
2/3 כוס חלב |
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס |
1 כף חמאה |
לקישוט: 2 כפות אבקת סוכר |
אופן ההכנה |
- בקערה גדולה מנפים את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים סוכר וקקאו ומערבבים. שופכים פנימה את החלב והביצה וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים את השוקולד הקצוץ ובעזרת כף מערבבים בעדינות.
- מחממים מחבת טפלון גדולה על חום בינוני וממיסים את החמאה. בעזרת כוס שופכים למחבת מעט בלילה וממתינים עד שרואים בועות בתוך הפנקייק (בערך 2 דקות), רק אז הופכים ומטגנים דקה נוספת. ממשיכים עם שאר הבלילה.
- מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים חם.
| חזרה | | |