שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סורבה פרי ללא סוכר / הילה הוכמן

הילדים רוצים משהו מתוק וקר? סורבה פירות בלי תוספת סוכר אבל עם המון טעם של קיץ.


חומרים
380-400 גרם תותים, מנגו או כל פרי בשרני אחר
1/2 כוס רכז תפוחים טבעי
אופן ההכנה

  1.  טוחנים במעבד מזון. התערובת צריכה להיות מאוד מתוקה, שכן המתיקות מתמתנת אחרי ההקפאה.
  2. מעבירים למכונת גלידה. מפעילים עד שהגלידה מוכנה. לחילופין אפשר להעביר לתבניות להכנת קרטיבים ולהקפיא.

 

חזרה