שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות בקר ופרגית לצלייה בתנור

קציצות אלו מתאימות לצלייה בתנור ומשלבות שני מרקמים וטעמים ההופכים אותה לקציצה אורירית ו"קלה" יותר.


חומרים
300 גרם שפונדרה, טחונה גס
200 גרם פרגית, טחונה גס
קישוא בינוני מגורר בפומפייה
1/2 כוס עלי בצל ירוק, קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. לשים את כל המרכיבים לתערובת הומוגנית ומאפשרים לה "לנוח" כחצי שעה המקרר.
  2. קורצים קציצות וצולים כ-10 דקות בתנור בטמפרטורה של 220 מעלות
חזרה