קציצות בקר ופרגית לצלייה בתנור
קציצות אלו מתאימות לצלייה בתנור ומשלבות שני מרקמים וטעמים ההופכים אותה לקציצה אורירית ו"קלה" יותר.
|
חומרים
|
300 גרם שפונדרה, טחונה גס |
200 גרם פרגית, טחונה גס |
קישוא בינוני מגורר בפומפייה |
1/2 כוס עלי בצל ירוק, קצוצים |
מלח ופלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- לשים את כל המרכיבים לתערובת הומוגנית ומאפשרים לה "לנוח" כחצי שעה המקרר.
- קורצים קציצות וצולים כ-10 דקות בתנור בטמפרטורה של 220 מעלות
|
חזרה |