|
|
|
|
סלט הדרים קיצי
/ תומר כבירי
|
חומרים (2 מנות)
|
לסלט: |
2 תפוזים |
1 לימון קטן |
לסירופ: |
קליפות מתפוז 1 |
קליפות מ-1/2 אשכולית |
קליפות מ-1/2 לימון |
2.5 כוסות (500 גרם) סוכר |
1/2 ליטר (500 גרם) מים |
2 מקלות וניל |
1 מקל קינמון |
1 כוכב אניס |
אופן ההכנה |
- מפלטים את פירות ההדר, לא זורקים את הקליפות.
- סירופ: מניחים את כל המרכיבים בסיר ומביאים לרתיחה כ-2 דקות. יוצקים על פלחי ההדרים ומשאירים לספיגת טעמים בקירור, עד ההגשה.
- הגשה: שולים את הפלחים ומסדרים בקערת מרק שטוחה, מסננים את הסירופ מהקליפות ויוצקים על הפלחים. מקשטים במקל וניל, כוכב אניס, ומקל קינמון.
- טיפ: אפשר להוסיף כדור סורבה לימון
| חזרה | | |