שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגה בחושה עם אוכמניות טריות / ניר צוק, קורדיליה

מתכון לעוגה עגולה בתבנית בקוטר 24 ס"מ.


חומרים
1.5 כוסות סוכר חום
3 ביצים
150 מ"ל שמן
130 גרם אוכמניות טריות
220 גרם קמח
6 גרם אבקת אפייה
6 גרם סודה לשתייה
1 כפית קינמון
קורט מלח
50 גרם אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
  1. משמנים את התבנית ומפזרים מעט קמח על הדפנות. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במיקסר עם וו המטרפה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר ומזלפים פנימה את השמן תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מנפים את החומרים היבשים ומקפלים בעזרת מרית. מוסיפים את האוכמניות ומקפלים קלות.
  5. יוצקים לתבנית ואופים כ-40-35 דקות.

 

חזרה